DCA Publikationer Søgning (viser alle resultater) Kvalitetsindeks 2023- fokus på mindre klimabelastende madvalg DCA rapport, nr. 224, 2024 Kvalitetsindeks 2023 fortsætter rækken af årlige undersøgelser af danske forbrugeres opfattelser af fødevarekvalitet, samt deres betalingsvillighed og fødevaretilfredshed. Ligesom tidligere års Kvalitetsindeks... Analyse af ’grønne’ proteiner til fødevarer DCA rapport, nr. 218, 2023 Danmark har i mange år fokuseret på en stor animalsk produktion, hvilket har været godt for dansk land-brug, men ensidet i forhold til produktionen af fødevareprotein. Derfor er der et stort behov for... Kvalitetsindeks 2022 - fokus på forståelse af kostråd DCA rapport, nr. 212, 2023 De danske forbrugeres fødevarekvalitetsopfattelser, køkkenkompetencer, betalingsvillighed og fødevaretilfredshed er, som tidligere år, igen i år blevet undersøgt i dette års Kvalitetsindeks 2022. Formålet... Kvalitetsindeks 2021 - Fokus på klimaanprisninger DCA rapport, nr. 201, 2022 Kvalitetsindekset 2021 fortsætter den årlige undersøgelse af danske forbrugeres fødevarekvalitetsopfattelser, køkkenkompetencer, betalingsvillighed og fødevaretilfredshed i lyset af danskernes opfattede... Kvalitetsindeks 2017 DCA rapport, nr. 111, 2018 Med afsæt i Miljø- og Fødevareministeriets ønske om, at nutidige og fremtidige generationer af forbrugere får større fokus på fødevarekvalitet, blev der i 2014 udviklet og afprøvet et spørgeskemainstrument... Kvalitetsindeks 2016 DCA rapport, nr. 92, 2017 Med afsæt i Fødevareministeriets ønske om, at nutidige og fremtidige generationer af forbrugere får større fokus på fødevarekvalitet, blev der i 2014 udviklet og afprøvet et spørgeskemainstrument til... Kvalitetsindeks 2015 - et instrument til kortlægning af fødevare-forbrugernes kvalitetsopfattelser DCA rapport, nr. 69, 2015 Med afsæt i Fødevareministeriets ønske om, at nutidige og fremtidige generationer af forbrugere får større fokus på fødevarekvalitet, blev der i 2014 udviklet og afprøvet et spørgeskema-instrument til... Kvalitetsindeks 2014 - et instrument til kortlægning af fødevare-forbrugerens kvalitetsopfattelse DCA rapport, nr. 56, 2015 Med afsæt i et ønske om at nutidens og fremtidens generationer af forbrugere, får større viden om, og fokus på fødevarekvalitet, har Fødevareministeriet bedt MAPP Centret ved Aarhus Universitet, om at... Terroir - Oprindelse (autenticitet), oprindelsesstedets indflydelse på produkters kvalitet (terroir), samt branding, kvalitetsudvikling, regionale produkter og oprindelsesmærkning DCA rapport, nr. 37, 2014 Markedet for fødevareprodukter med regionale særpræg er vokset de senere år. De ’nye’ kvaliteter, der knytter sig til disse, blandt andet terroir (specifikke kvalitetsegenskaber ved landbrugsprodukter,... Udredning om fødevarekvalitet DCA rapport, nr. 16, 2013 I rapporten er begrebet fødevarekvalitet diskuteret og forsøgt defineret. Endvidere er der redegjort for, hvordan de forskellige led i den kæde af aktører, der er involverede i produktion af fødevarer,... |