DCA Publikationer
Ny søgning

Søgning (viser alle resultater)

Merværdi i HoReCa med Det Økologiske Spisemærke (DØS) - Fokus på Økologiske drikkevarer
DCA rapport, nr. 228, 2024
Denne rapport afdækker nogle af de udfordringer, som eksisterer i forhold til at øge økologiandelen i hotel, restaurant og cafe-branchen (HoReCa). Dette gøres med fokus på virksomheders villighed til...
Det Økologiske Spisemærke
DCA rapport, nr. 165, 2020
Dette er den anden rapport i undersøgelsen om drivkræfter og barrierer for udbredelsen af Det Økologiske Spisemærke (DØS) i HORECA-segmentet. Undersøgelsen er baseret på i alt seks delundersøgelser. Denne...
Analyse af barrierer og potentialer for at udbrede det økologiske mærke hos de private professionelle spisesteder
DCA rapport, nr. 136, 2018
Denne rapport beskriver drivkræfter og barrierer for udbredelsen af Det Økologiske Spisemærke i Horecasegmentet. Dette sker ved hjælp af tre undersøgelser. Undersøgelse 1 kategoriserer og udvælger Horecasegmenter...
Økologi i offentlige køkkener
DCA rapport, nr. 39, 2014
Viden om forbrugerens indstilling til omlægning til økologi i offentlige institutioner samt kendskab til de økologiske spisemærker er central i forhold til videreudvikling af kampagner samt Fødevarestyrelsens...