DCA Publikationer Søgning (viser alle resultater) Målrettet kommunikation til unge på erhvervsuddannelser - Fokus på \"Food Literacy\" i en ny livssituation DCA rapport, nr. 171, 2020 Hvordan påvirker madkundskaber og viden unge erhvervsskoleelevers adfærd og sundhed, hvilke barrierer oplever de i forhold til at spise sundt – særligt lige når de er flyttet hjemmefra – og hvordan overkommer... Kommunikation om sunde spisevaner til erhvervsskoleelever DCA rapport, nr. 149, 2019 Hvor (u)sundt spiser erhvervsskoleelever, hvordan motiveres de til at spise sundt, og hvem eller hvad kan motivere dem? Nærværende rapport, som indeholder resultaterne af en landsdækkende, kvantitativ... Rammer for mad og måltider i skolen DCA rapport, nr. 137, 2018 Rapporten er funderet i en systematisk forskningskortlægning og i et interventionsstudie, hvor skolemad og måltidsrammer som betydningselement for elevers læringsforudsætninger, sundhed og trivsel er... Faglig selvopfattelse og kommunikation om sunde madvaner til unge mænd på erhvervsuddannelserne DCA rapport, nr. 113, 2018 Mandlige erhvervsskoleelever er en udfordrende målgruppe, når det gælder kommunikation om sunde madvaner. I denne undersøgelse har elevernes faglige identitet samt reaktioner på massekommunikation og... Rammer for mad og måltider i skolen DCA rapport, nr. 101, 2017 Mad og måltider i skolen handler ikke kun om, at maden er sund, men også om, at de fysiske-, organisatoriske-, sociale-, og pædagogiske rammer om måltiderne understøtter, at elever kan spise sundt med... Praktikken betydning for elevernes forståelse af dyrevelfærd DCA rapport, nr. 95, 2017 Målet med denne rapport er at skabe viden om hvilken forståelse af dyrevelfærd, der eksisterer hos landmænd, der er praktikværter og om, hvordan de ser på deres rolle som praktikværter. Desuden spørger... Motivation til sundere kost på erhvervsskoler DCA rapport, nr. 91, 2017 Formålet med nærværende rapport at identificere mandlige elevers motivationer for at spise sundere. Rapporten belyser i den forbindelse den sociale konteksts betydning i forbindelse med spisning, med... Kommunikation om dyrevelfærd DCA rapport, nr. 72, 2016 Landmandens betydning for landbrugsdyrenes velfærd danner baggrund for forskningsprojektet i denne rapport, hvor fokus har været på, hvilken rolle landbrugsuddannelsen spiller i forhold til de kommende... |